Jane Fondas plastikkirurgi

(10.09.2010, sist oppdatert 10.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jane Fonda fikk utført plastikkirurgi i ansiktet fordi hun ville bli kvitt posene under øynene som fikk henne til å se sliten ut.

Den 72 år gamle skuespilleren syntes det var tøft å legge seg under kniven, men gjorde det fordi hun syntes det var riktig for henne.

 

- Jeg fikk nylig utført plastikkirurgi. Det var en vanskelig avgjørelse å ta og jeg bestemte meg for at om jeg skulle gjøre det så må jeg også si sannheten. Jeg har en ny hofte, jeg har et nytt kne og snart er jeg helt kunstig. Om jeg ikke holder meg i aktivitet stopper kroppen min å fungere.

 

- Jeg skriver en bok om å bli eldre og det kan jeg ikke gjøre om jeg ikke også sier at jeg har hatt plastikkirurgi.

 

Den tidligere treningsguruen innrømmer at hun har vært helt opphengt i trening, men har endret oppfatning etter hvert som hun har blitt eldre.

 

- I mitt liv har jeg vært helt opphengt i trening og i nesten alt mulig annet. Men det skjer en god ting med deg når du blir eldre og det er at alt blir satt i et perspektiv, sa Fonda da hun var med i TV-programmet Entertainment Tonight.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews