James Franco amputerer sin egen arm

(17.09.2010, sist oppdatert 17.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

James Franco sier det var en svært intens opplevelse å spille klatreren Aron Ralston i filmen «127 Hours», men at det også var veldig givende.

Ralston klarte å komme seg løs fra en stein som falt over armen hans ved å kutte den av med en sløv kniv.

 

- Det var en unik, veldig intens og givende opplevelse. Vi spilte blant annet inn scener i et studio i Salt Lake City der de hadde gjenskapt en del av stedet der Aron satt fast. Vi gjorde også opptak på det virkelige stedet i Utah.

 

- Det var ikke som et normalt innspillingssted, der du kan ta bort veggene for å få andre opptak og vinkler enn dem du ville fått på en vanlig innspillingssted. Men denne kulissen var ikke slik, den var begrenset og kunne ikke tas fra hverandre.

 

Den 32 år gamle skuespilleren syntes det var storartet å arbeide med den britiske regissøren Danny Boyle fordi han hadde en eksperimentell måte å lage film på.

 

- Bortsett fra at det var en uvanlig film og en spesiell erfaring for en skuespiller, var det flott å jobbe med Danny. Han elsker virkelig å søke og eksperimentere og finne nye tilnærminger til å lage film og han gjorde det hele tiden, sier Franco til Flicks and Bits.

 

Tre kinogjengere besvimte da filmen ble vist under filmfestivalen i Toronto tidligere denne uka grunnet de intense scenene der James Franco som Aron Ralston amputerer seg selv.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews