Jackson utelukker Dawson‘s Creek-gjenforening

(04.12.2012, sist oppdatert 04.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Joshua Jackson forteller at han stortrivdes på settet med gjengen fra Dawson‘s Creek - men han utelukker en gjenforening.

Skuespilleren, som spilte Pacey Witter i den populære tenåringsserien, spilte mot kjenninger som Katie Holmes og Michelle Williams. Nå er tittelrolleinnehaveren James Van Der Beek tilbake på skjermen med egen TV-serie, og det samtidig versert rykter om en gjenforeningsepsisode med «Dawson‘s Creek»-gjengen.

 

Joshua Jackson sier imidlertid at han ikke er interessert. Han sier til magasinet Parade: - Det blir nok aldri noen gjenforening. Men jeg kan ikke engang beskrive hvor viktig den tiden i livet mitt var. Jeg var 19 år og jeg elsket den gjengen jeg spilte mot, det var som en familie. Jeg ser tilbake med glede.

 

Joshua Jacksons dementering av reunion-ryktene kommer etter at Katie Holmes på sin side sa at hun ville elske å spille inn en gjenforeningsepisode.

 

Hun uttalte til NBC-sendte «Late Night With Jimmy Fallon»: - Jeg elsker alle fra serien og vi har snakket litt om å gjøre det igjen, så vi får se. Men Michelles karakter forsvant. Og i vår siste episode var vi allerede fem år eldre. Så det blir kanskje ikke så eldre. Vi får se, kanskje en ferietur er løsningen.

 

Den populære serien gikk ble TV-sendt i perioden 1998- 2003.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.346 sec - 1 pageviews