Jackson bekymret seg søvnløs over Freeman

(06.12.2012, sist oppdatert 06.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Hobbiten»-regissør Peter Jackson bekymret seg så mye over kampen for å få Martin Freeman til å spille hovedrollen, at han mistet nattesøvnen.

Filmskaperen var fast i troen på at Freeman var den perfekte skuespilleren til å gestalte Bilbo Baggins som ung, og ble svært stresset da han innså at Freeman var kontraktsbundet til å spille Dr. Watson i BBC-serien «Sherlock».

 

Jackson tilbød seg endatil å utsette filminnspillingen på New Zealand for at Freeman skulle rekke det, ifølge Daily Express.

 

- Vi var i trøbbel. Jeg fikk virkelig panikk, og hadde søvnløse netter. Vi var antakelig seks uker unna innspillingsstart, og vi hadde ingen andre til rollen. Jeg torturerte meg selv gjennom å se på «Sherlock» på iPaden min klokken fire om morgenen, forteller «Hobbiten»-regissøren og understreker:

 

- Martin var den eneste vi ønsket til rollen, og det var før vi egentlig hadde møtt ham. Vi kjente ham fra «The Office» og «Hitchhiker‘s Guide (to the Galaxy)», den oppblåste, undertrykte engelske kvaliteten. Han er en dramaskuespiller, ingen komiker, men han har talent for komedie, sier Jackson videre.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews