J.R. begraves i nye «Dallas»-serien

(12.12.2012, sist oppdatert 12.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Larry Hagman døde i forrige måned - og nå er det klart at også hans rollefigur i «Dallas», J.R. Ewing, vil få sin begravelse i serien.

Når den nye sesongen går på luften over nyttår, vil serieskaperne legge inn en begravelsesseremoni for den ikoniske oljemagnaten i løpet av de 15 kommende episodene.

 

Hagman var i full gang på filmsettet helt frem til sin død, og vil dukke opp i flere av de nye episodene. Men Erin Felentser, talskvinne for fjernsynsnettverket TNT, vil ikke røpe hvordan serieskaperne har tenkt at J.R. Ewing skal vandre heden.

 

Hans gode venn og medspiller Linda Gray, som spiller Sue Ellen Ewing også i nye «Dallas», røpet nylig at Hagman (81) var klar over at han ikke ville leve til jul. Til «Entertainment Tonight» sa hun:

 

- Han sa «jeg har to uker igjen å leve». Vi svarte «hva er det du snakker om, kom igjen, vi har en scene å spille inn på mandag, du skal ingen steder». Det var siste gangen vi så ham.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews