Ingenting varer for Sinead

(13.01.2012, sist oppdatert 13.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sinead O‘Connors ekteskap er over - for andre gang.

Hun giftet seg med Barry Herridge før jul i et drive-in-bryllup i Las Vegas, men brøt med ektemannen etter bare to ukers i ektestanden. Deretter fant paret tilbake til hverandre igjen. Men nå har de på ny skilt lag, noe Sinead (45) gir irsk presse skylden for.

 

- Hans tilknytning til meg ble noe svært dårlig i livet hans. Da vi var gift, ble jeg langsomt svært syk som et resultat av det som ble gjort mot min mann. Jeg klarte ikke å takle det, og ble svært deprimert, skriver hun i en uttalelse på sin hjemmeside.

 

Det er særlig én avis Sinead O‘Connor mener oppførte seg stygt mot Herridge - som hun kaller «en uskyldig blomst» - og henne selv, og som gjorde ekteskapet umulig.

 

- Nå håper jeg mediene vennligst vil la den stakkars mannen være i fred så han får leve livet sitt. Jeg vil aldri mer involvere meg i et romantisk forhold med noen, fordi jeg ikke orker å se disse tingene bli gjort mot noen jeg elsker, skriver hun videre.

 

Hun forteller også at hun fortsatt tar medisiner, men at hennes psykiater har forsikret henne om at hun ikke er bipolar.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews