Ingen vil se Gordon Ramsay på kino

(30.06.2011, sist oppdatert 30.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

I spillefilmen «Love‘s Kitchen» debuterer TVs onde mesterkokk Gordon Ramsay på det store lerretet. Men det går dårlig, ifølge britiske aviser.

I åpningshelgen skal kun rundt 17 mennesker ha entret kinosalen for å se filmen, melder Daily Mail.

 

«Love‘s Kitchen» handler om en fremadstormende ung chef fra London, spilt av Dougray Scott, som prøver å redde en spisepub i forstaden. Ramsay gjør en cameorolle som seg selv, mens filmen har kjente britiske fjes som blant andre Michelle Ryan fra TV-serien «Eastenders» på rollelisten.

 

Men dårlig går det - uansett. Heller ikke i virkeligheten strømmer folk til Gordon Ramsay. Tidligere i uken avslørte amerikanske medier at produksjonsselskapet hadde jukset med opptakene til hans «MasterChef»-serie:

 

De hadde manipulert bildene for å få det til å se ut som om det var flere som dukket opp til audition enn det faktisk var.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 3.861 sec - 1 pageviews