Hurley: - Takler skilsmissen greit

(14.04.2011, sist oppdatert 14.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

De giftet seg på indisk vis, med elefanter, pomp og prakt. Men nå er de lykkelige dagene over for skuespilleren Elizabeth Hurley og den indiske forretningsmannen Arun Nayar.

Nylig ble det kjent at paret går hver til sitt, men ifølge People takler den britiske skjønnheten bruddet bra. Her blir hun sitert på følgende:

 

- Jeg tror jeg takler det hele bra, faktisk. Vi er alle ganske fornøyde nå med tingenes tilstand og forsøker å gå videre.

 

Etter at hun sendte inn skilsmissepapirene har skuespilleren brukt mye av tiden sin på en stor gård, ifølge en kilde, og hun og sønnen Damian - som hun har fra et tidligere forhold - planlegger flere reiser, blant annet en tur til India neste uke.

 

Hurley (45) ble rett etter bruddet linket til den australske cricketspilleren Shane Warne, men hun tar ryktene med ro, sier hun.

 

- Jeg har vært i søkelyset en god stund nå og tror jeg er blitt vant til det på dette tidspunktet. Det kan bli påtrengende men jeg er ganske god på å skaffe meg privatliv når jeg trenger det.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.353 sec - 1 pageviews