Hurley: - Blir ikke mindre vakker med årene

(12.12.2011, sist oppdatert 12.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

- Å bli eldre betyr ikke at man ser mindre bra ut, sier Elizabeth Hurley (46) i et nytt intervju.

Den britiske modellen og skuespilleren er aktuell med en ny bikinikampanje. Hun er nærmere 50 enn 40 år, men Hurley ser bedre ut enn noensinne, mener storavisen The Sun. Ettbarnsmoren viste fram sin egen badetøykolleksjon for magasinet Zest og avslører også noen skjønnhetstips. Hun sier:

 

- Jeg digger at kvinner ser fantastiske ut, og det å bli eldre betyr ikke at man trenger å se mindre bra ut. For meg handler det mer om å ikke prøve å se yngre ut - og mer om å se best mulig ut.

 

Hun sier videre: - Du må uten tvil anstrenge deg mer når det gjelder utseendet etter fylte 40, og nå innser jeg hvor mye enklere det var da jeg var yngre.

 

Hurley får sin daglige trim ved hjelp av hundene som trenger mosjon. Hun sier også at hun sørger for mer skjønnhetssøvn nå - der hun tidligere kunne se bra ut med bare tre timers søvn innabords.

 

- Nå ser jeg ut som et takras dersom jeg ikke får minst det dobbelte. I 20-årene kunne jeg leve på kaffe, sigaretter og chips. Men hadde jeg levd på det nå, ville jeg sett skremmende ut!

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews