Humperdinck på slankern

(10.05.2012, sist oppdatert 10.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Bare de russiske bestemødrene nærmer seg i alder Storbritannias Grand Prix-deltaker Engelbert Humperdinck (76). Nå legger showveteranen seg i selen før finalen i Baku.

- Jeg vil ikke at folk skal si «han har mage», sier Humperdinck til Daily Mirror.

 

Ikke bare har han satt seg selv på et proteinholdig kosthold, kalt Dukan-dietten. Gamle Engelbert satser også på trening, forteller han til avisen.

 

- Jeg har et opplegg. Vanligvis går jeg først på tredemølla før jeg forsøker å trene litt. Jeg har en fem kilometers runde som jeg går. Jeg går forbi puben i landsbyen og får frisk luft. Og så spiser jeg yoghurt og tar vitaminer med frokosten.

 

Standhaftigheten hjelper: Humperdinck, som ble håndplukket av BBC og gjennom sin lange karriere har solgt nærmere 150 millioner plater, har gått ned nærmere åtte kilo den siste måneden.

 

- Jeg vil se bra ut når jeg gjør Eurovision, sier den gamle croonersangeren, som skal fremføre Storbritannias sang «Love Will Set You Free» i Baku.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews