Hucknall sørger over sin far

(27.09.2010, sist oppdatert 27.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere Simply Red-sangeren Mick Hucknall sørger over sin far Reg som døde i november i fjor.

Da han nylig besøkte sin hjemby Manchester i det nye TV-programmet «Simply Red For The Last Time», som dokumenterer gruppas siste måneder, kom minnene tilbake.

 

- Vi dro til husene jeg vokste opp i rundt om i Denton. Så besøkte vi Free Trade Hall der Simply Red opptrådte og jeg så Sex Pistols i 1976. Vi endte opp på Old Trafford. Jeg så min første Manchester United-kamp i 1968 og har vært tilhenger siden da, sier han til den britiske avisa The Sun.

 

- I begynnelsen tenkte jeg at det ikke var noe problem å dra tilbake til Manchester. Jeg har vært der så mange ganger. «Jeg bare snakker og snakker, det går greit», tenkte jeg. Men det traff meg med full styrke da jeg satte meg i bilen og kjørte tilbake til flyplassen. Jeg mistet faren min i november i fjor og jeg sørger fortsatt. Jeg ble ti år eldre over natta da han døde. Først nå begynner jeg å forsone meg med det.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews