House fra bakteriekamp til Robocop

(13.06.2012, sist oppdatert 13.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

House fra bakteriekamp til Robocop. Foto: © Landmark / PR Photos
Dr House (Hugh Laurie) gjorde mye rart - men skapte iallfall ikke om døende politimenn til robotutgaver av seg selv. Foto: © Landmark / PR Photos
Hugh Laurie seiler muligens opp til å spille en enda større drittsekk enn den plagede doktor House i TV-serien.

Han er ifølge Variety aktuell til å spille den onde sjefen for selskapet Omni Corp, som tar en politimann som ble dødelig såret i tjeneste og gjør ham til en krimbekjempende cyborg. Høres det kjent ut?

 

Ganske riktig: I et Hollywood som svermer for nyinnspillinger av gamle suksesser, er turen nå kommet til «RoboCop» fra 1987.

 

Regissert av Paul Veerhoven ble originalen nominert til to Oscar-priser, og hadde Peter Weller i hovedrollen. Weller har for øvrig hatt en gjesterolle i «House», ifølge IMDb.

 

I nyutgaven er det halvt svenske Joel Kinnaman, sett blant annet i «Cash»-filmene basert på Jens Lapidus‘ bøker, som skal være RoboCop. På rollelisten står også Gary Oldman, som vitenskapsmannen som skapte ham, mens Samuel L. Jackson spiller en patriotisk mediemogul.

 

Regissør er brasilianske José Padilha, som fikk sitt gjennombrudd med den voldelige filmen «Tropa de Elite» fra 2007. Den vant blant annet Gullbjørnen i Berlin.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews