Henges opp etter kroker i huden på Månefisken

(22.07.2011, sist oppdatert 22.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Oslo (NTB): Med kroker tredd gjennom huden i armer og bein blir deltakerne løftet til værs under årets såkalte body suspension-arrangement i Oslo.

Det er tiende år på rad at Wings of Desire arrangerer det årlige SusCon, som går av stabelen på Café Månefisken denne helgen.

 

På programmet i Oslo står, ved siden av henging etter kroker i huden i alt fra underarmer til ankler og knær, både undervisning, workshops og bespisning.

 

Arrangementsledelsen gir i år også vanlige folk muligheten til å få prøve seg som utøvere, gjerne med familie og venner som publikum.

 

- Folk som klør etter kroker får en mulighet til å ta en nærmere titt på hvordan alt henger sammen, og nysgjerrige borgere kan komme og ta en titt inn i vår fargerike verden av body mod og suspension, skriver arrangøren på sin .

(©NTB)

 

Oslo SusCon har siden oppstarten i 2002 vært en internasjonal samling med to hovedformål. For det første skal arrangementet gi folk muligheten til å bli hengt opp og strukket ut etter kroker gjennom huden. Arrangementet er dessuten en viktig sosial arena for utøvere på alle nivåer.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.327 sec - 1 pageviews