Hendricks kjenner babypresset

(06.03.2012, sist oppdatert 06.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Christina Hendricks (36), kjent som noe av en femme fatale i den populære TV-serien «Mad Men», forteller at hun føler et stort press om å få barn.

Den barmfagre rødtoppen ble kjent over natten som den forføreriske «Red» i dramaserien med handling til 60-tallet.

 

Nå forteller TV-stjernen, som nylig fikk mobiltelefonen hacket, at hun føler seg presset til å få barn snart.

 

36-åringen forteller at hun og ektemannen Geoffrey Arend egentlig ikke føler for å få smått akkurat nå. Men hun blir konstant spurt om temaet, og forteller:

 

- Jeg tenker på det hele tiden ettersom jeg får så mange spørsmål om det. Jeg er ikke klar for det akkurat nå, men alle vennene mine får barn. Så presset er stort.

 

«Mad Men»-stjernen har også innrømmet at Arend finner det komisk at hun anses som et sexsymbol etter at hun trådte inn i rollen som Joan Harris. Han synes hun er den samme jenta som tidligere, og selv sier skuespilleren til magasinet Hello:

 

- Mannen min spør: Hvilken Joan-gange? Du har jo alltid gått på den samme måten. Det er mine egne fakter, med kun en liten endring på stemmen, ganglaget og gestikuleringen. Men særlig gåmåten ser ut til å være en greie når jeg møter opp til intervjuer og talkshow.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews