Hemsworth er blitt pappa

(14.05.2012, sist oppdatert 14.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den australske skuespilleren Chris Hemsworth er blitt far for første gang.

Han og kona Elsa Pataky har fått en datter som de har gitt navnet India.

 

«The Avengers»-stjernen og Pataky kunne ønske den nye verdensborgeren velkommen i London fredag, og ifølge magasinet US har paret altså valgt navnet India til den nyankomne.

 

Paret giftet seg i desember 2010. Tidligere i år lot Elsa Pataky, som er en spansk skuespiller, seg intervjue om begivenhetene. Hun sa da:

 

- Å ha den du elsker ved din side når du starter en familie er det beste som kan skje i livet ditt. Du kan ikke be om mer. Jeg vil ha en stor familie, det vil Chris også. Min drøm er å ha mer enn et barn.

 

Spansktalende Pataky sa også at hun ønsket at barnet skal bli tospråklig, og uttalte: - Jeg kommer bare til å snakke spansk til babyen. Jeg har allerede sagt til mannen min at han må finpusse på spansken sin, viss ikke vil du snart føle deg utenfor.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews