Heigl: - Jeg sviktet datteren og mannen min

(11.01.2012, sist oppdatert 11.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katherine Heigl forlot suksesserien «Grey‘s Anatomy» i 2009, et halvt år etter at hun adopterte datteren Naleigh fra Korea.

Hun sier at hun visste at hun måtte sjonglere livets ulike roller, men at hun på forhånd ikke var i tvil om at hun ville klare det.

 

- Kvinner får vite at vi kan få alt, hvis vi ønsker det. Jeg gikk inn i det med krum hals, klar til å trå til og få det til å fungere problemfritt, slik jeg alltid hadde trodd, sier hun til Daily Mail. Men det tok ikke lang tid før hun innså at det ikke gikk.

 

- Uansett hvor gode hensikter jeg hadde, så sviktet jeg. Jeg sviktet arbeidet mitt, jeg sviktet datteren min, jeg sviktet ektemannen min. Jeg var stresset og utslitt, og redd for at alt skulle gå i filler mellom hendene på meg, sier Heigl, som medgir at hun lurte på om det å være en arbeidende småbarnsmor var «den mest egoistiske beslutningen i mitt liv».

 

Til slutt sa hun stopp, sa opp jobben, og ble hjemmeværende mor. Idag er lille Naleigh tre år, og Heigl klarte ikke lenger å holde seg unna skuespilleryrket.

 

- Selv om jeg elsker datteren min høyt, kan hun ikke være alt for meg. Da neste rolletilbud kom, hoppet jeg til som en fisk som lengtet etter vann, sier Katherine Heigl, som nå blir å se i filmer «One For The Money» og «The Big Wedding».

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews