Heidi Montag: - Egoet mitt ble for stort

(04.08.2011, sist oppdatert 04.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Reality-kjendisen Heidi Montag innrømmer at hun brukte opp alle pengene sine på klær og plastisk kirurgi.

I et intervju med The Daily Beast forteller Heidi Montag og mannen Spencer Pratt om hvordan de klarte å bruke opp alle pengene de tjente på kort tid.

 

På spørsmål om hvor pengene deres tok veien, svarte Pratt - Jeg har sannsynligvis brukt en million dollar på kjoler og stilige klær. Jeg ville aldri gjort det igjen. Heidi Montag må si seg enig: - Jeg som har vokst opp uten noen penger burde skjønt at jeg skulle ha spart på hver dollar, sier hun.

 

- Mitt ego ble for stort, fortsetter Heidi Montag. Hun forteller at hun skulle ønske hun ikke tok plastisk operasjon. - Jeg skulle virkelig ønske at jeg ikke gjorde det. Jeg ønsker å gå tilbake til da jeg ikke hadde tatt noen operasjoner. Det hjelper ikke.

 

«The Hills»-skuespilleren har blant annet fikset på brystene, haken, magen, lårene, nesen, rumpa og tatt et øyenbrynsløft.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews