Hefner beklager «The Playboy Club»-flopp

(05.10.2011, sist oppdatert 05.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Dramaserien «The Playboy Club» fikk ingen stor publikumsoppslutning, og tas av sendeskjemaet. Nå håper Hefner på Playboy-spillefilm.

«Jeg er lei for at NBCs »The Playboy Club" ikke fant sitt publikum. Programmet burde vært på kabel-TV, rettet mot et voksnere publikum", meldte Hefner via Twitter.

 

«Fansen av »The Playboy Club" er virkelig opprørt", skrev han videre om serien, som handler om den originale Playboy-klubben i Chicago på 1960-tallet. Den hadde premiere i midten av september i USA, men ble tatt av luften etter tre episoder - midt i innspillingen av den sjette.

 

Hefner benyttet også anledningen til å hinte om et mulig nytt prosjekt som tar for seg hans liv og oppstarten til magasinet Playboy.

 

«Samtidig er det ny interesse fra studioene i en stor spillefilm om mitt liv og starten på den seksuelle revolusjon», tvitret han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews