Heather Locklear til sykehus

(13.01.2012, sist oppdatert 13.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Heather Locklear ble ført til sykehus i ambulanse torsdag kveld amerikansk tid.

Ifølge et av de kjendisnettstedene som har vist seg å være mest etterrettelige, TMZ, hadde hun da fått i seg en farlig blanding av reseptbelagte medisiner og alkohol.

 

Ifølge en talsmann ved sykehuset, som TMZ har vært i kontakt med, har film- og TV-stjernen det bra nå, og videre forteller vedkommende at hun responderer fint på behandlingen hun får. Mest sannsynlig får hun reise hjem igjen lørdag. Ifølge det samme nettstedet, har hun foreldrene ved sin side på sykehuset.

 

Det skal ha vært Locklears søster som ringte nødtelefonen. Og det er ikke første gang det kommer en nødtelefon fra dette holdet. I 2008 fant det sted en lignende hendelse, da en lege fryktet for at hun hadde tatt litt for mye av sin reseptbelagte medisin.

 

Nylig brøt Locklear og skuespillerkollegaen Jack Wagner sin forlovelse.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews