- Han er ikke faren til barnet mitt

(29.07.2011, sist oppdatert 29.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Tidligere Fugees-vokalist Lauryn Hill fikk sitt sjette barn forrige helg. Men kjæresten Rohan Marley er ikke faren til barnet.

36 år gamle Hill har fra før fem barn i alderen 3 til 14 år med kjæresten Rohan Marley, sønn av reggaelegenden Bob Marley, til tross for at han ikke er lovformelig skilt fra sin første kone.

 

Rohan Marley har tidligere hintet om at han ikke er far til sjettemann. Via Twitter har Lauryn Hill nå bekreftet at dette stemmer, skriver . ¨

 

- I motsetning til hva som er skrevet den siste tiden, forlot ikke Mr. Marley meg mens jeg var gravid med dette barnet. Vi har vært borte fra hverandre over lang tid de siste årene, men de fem barna vi har sammen forblir en eneste stor glede for oss, skriver hun ifølge .

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews