HBO-dokumentar om Carrie Fisher

(08.12.2010, sist oppdatert 08.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tirsdag var det premiere for HBO-dokumentaren «Wishful Drinking», som bygger på den tidligere «Star Wars»-skuespilleren Carrie Fishers enkvinnesshow på teater.

Fisher har gjort et comeback som forfatter og komiker, etter årevis med rusmisbruk og påfølgende opphold på psykiatriske institusjoner og rehabklinikker. Hun har fortalt at hun spilte inn «Star Wars»-film nummer to i Norge, brukte hun kokain på settet.

 

53-åringen, som i dag ikke akkurat er lett å kjenne igjen som guttenes drøm prinsesse Leia, skrev først selvbiografien «Wishful Drinking». Den utkom i 2008, og hun laget etterpå en teaterversjon - der hun selv spilte eneste rolle.

 

Nå har HBO laget dokumentar bygget på forestillingen, som tar for seg overskrifter og historier fra skuespillerens liv. Hun tar også for seg noen definerende øyeblikk i familiehistorien, som da faren Eddie Fisher forlot moren Debbie Reynolds - for å slå seg sammen med Elizabeth Taylor.

 

Carrie Fisher tar også et humoristisk skråblikk på den legendariske Leia-frisyren. Til stede under tirsdagens premiere i Hollywood var både Debbie Reynolds og halvsøsteren Joely Fisher.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews