Gyllenhaal om morsrollen

(21.08.2012, sist oppdatert 21.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

34 år gamle Maggie Gyllenhaal har blitt rausere etter at hun ble mor.

Skuespilleren har datteren Ramona (5) og fire måneder gamle Gloria med ektemannen Peter Sarsgaard. Hun innrømmer at hun pleide å være litt nedlatende og dømmende når hun så hvordan kvinner oppførte seg etter å ha blitt mor. Men nå tenker hun annerledes. Hun sier:

 

- Jeg pleide å være dømmende når jeg så hvordan folk var som foreldre. Jeg pleide å riste på hodet når jeg så folk ute på gata, som ringte frenetisk fra mobiltelefonen mens ungen lå lett henslengt og sov i trillen. Nå, når jeg selv er mor selv, er jeg akkurat lik! Jeg tenker: «Hun sover! Jeg har ti minutter! Jeg kan rekke tre telefoner!»

 

- Jeg tror mye av min dømmende oppførsel - og ikke bare i forhold til hvordan folk er som foreldre, men om folk generelt - forsvant da jeg selv ble mor, sier hun videre.

 

Hun legger videre til at hun nyter hvert sekund med barna, og sier i intervjuet med magasinet Scholastic Parent & Child: - Det er så gøy å være sammen med slike små personer og lære om verden gjennom dem, og høre på alle de rare spørsmålene deres.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.143 sec - 1 pageviews