Gyllenhaal i orgasmefilm

(25.11.2011, sist oppdatert 25.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nyeste film ut for Maggie Gyllenhaal er den romantiske komedien «Hysteria».

Filmen, som har norsk premiere 1. juledag, inneholder både en fin kjærlighetshistorie og en viss ny, teknisk landvinning.

 

- Å gjøre en film fra viktoriatidens England om da vibratoren ble oppfunnet, hvem kan motstå det, sier Gyllenhaal (34) til TT Spektra.

 

Hun spiller den kvinnelige hovedrollen som Charlotte, en morsom og sta kvinne som går imot sin rike far og engasjerer seg for de fattige. Hun blir en kvinnesakspioner, som hevder kvinners rett på alle områder - og det i en tid der man ikke engang ville innrømme at kvinner hadde en seksualitet.

 

Tittelen «Hysteria» henspiller til at kvinner lett ble stemplet som «hysteriske», og ifølge Gyllenhaal ble beordret til legen for å få underlivsmassasje.

 

- Det låter jo vanvittig i våre ører i dag, at kvinner gikk til doktoren og ble onanert, men filmen bygger på en sann historie. Den handler på et plan om kvinners orgasmer, så jeg håper at det får folk til å stoppe opp og tenke litt etter. Samtidig er det en morsom og sjarmerende film, som jeg tror publikum vil le av - men kanskje også bli litt sjenert av, sier hun.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews