Gyllenhaal: - Helt slått ut av morsfølelser

(27.08.2010, sist oppdatert 27.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

For Maggie Gyllenhaal ble møtet med morsrollen en sterk opplevelse.

Skuespilleren forteller nå hvor sterkt hun opplevde det å bli mor. I et nytt intervju med Orange Country Register, sier hun:

 

- Det er ingen ting som kan forberede deg på denne utfordringen; den utrolige gleden, overraskelsene, skuffelsene og sjokket. Hjertet ditt rives helt opp.

 

Datteren Ramona, som hun har sammen med ektemannen Peter Sarsgaard, har rukket å bli 3,5 år. Og Gyllenhaal mener hun er blitt en bedre skuespiller etter at hun fikk barn.

 

- Det handler delvis om det å bli eldre. Jeg tror jeg har blitt en bedre skuespiller. Fra 28 til 32 finner det sted noen viktige «vokseår».

 

I den nye «Nanny McPhee»-filmen, spiller hun nettopp en omsorgsfull mor.

 

- Filmen lærer deg å godta at du ikke kan være den perfekte mor absolutt hele tiden. Dersom du prøver, vil du rett og slett bryte sammen til slutt, mener hun.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews