Granattabbe lammet flyplass

(21.11.2012, sist oppdatert 21.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sikkerhetskontrollen reagerte kjapt da Wayne Coyne, vokalist i The Flaming Lips, prøvde å få med seg en håndgranat inn på flyet.

Det skal sies at håndgranaten ikke virket, og at Coyne forklarte politiet at han hadde fått den som en tullegave. Men like fullt skapte det flykaos da The Flaming Lips-vokalisten tok den med seg i håndbagasjen på flyplassen i Oklahoma for halvannen uke siden, skriver TMZ.

 

«Unnskyld Unnskyld Unnskyld! Til alle som ble forulempet av granaten min på OKC-flyplassen», er beskjeden den angrende synderen postet på Twitter.

 

Etter at hendelsen kom fram i kjendismediene, har vokalisten nøyd seg med å videreformidle andres morsomheter om granattabben på Twitter.

 

Granaten førte ifølge TMZ til flere forsinkede flyavganger. Men sikkerhetskontrollen fikk etter hvert bekreftet at gjenstanden var harmløs, og Coyne kunne reise videre.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.350 sec - 1 pageviews