Golfen det verste for «Raymond»

(08.11.2010, sist oppdatert 08.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det verste for Ray Romano i hans nye TV-serie, som snart kommer tilbake i sin andre sesong i USA, er å skulle se ut som en bedre golfspiller enn han er.

- Det er litt mer press enn vanlig skuespill, fordi nå må jeg oppføre meg som en scratch golfer (spiller uten handikap), og det er jeg ikke - og jeg vil at det skal se ekte ut, sier Romano til Reuters, og medgir at det må datahjelp til.

 

Det er han selv som legger stein til egen byrde. For Romano er med på å skrive manus til «Men of a Certain Age» selv.

 

I sin gamle storsuksess «Alle elsker Raymond» tok Romano utgangspunkt i selvopplevde ting. Men den nye karakteren, greie, hyggelige Joe som en gang drømte om å bli profesjonell golfspiller, er fjernere fra 52 år gamle Romano. Men visse likhetstrekk er det, for det tror han er viktig:

 

- Vi forsøker å skrive det vi kjenner og hvordan vi selv lever. Det fungerte for «Raymond». Vi ønsker å gjøre karakterene levende, og verken helter eller skurker. Serien handler om tre karer som har sine feil, men som prøver å gjøre det beste ut av det, sier Romano til Reuters.

 

Første sesong av «Men of a Certain Age» slippes på DVD i USA nå, mens andre sesong har premiere i desember.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews