Glee-stjerne fikk tøff beskjed på Twitter

(15.07.2011, sist oppdatert 15.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lea Michele, Cory Monteith og Chris Colfer slutter alle i den populære amerikanske musikalserien «Glee». Sistnevnte fikk beskjed om dette på Twitter.

Det var først da skaperen av serien, Ryan Murphy, opplyste om dette på Twitter, at den populære skuespilleren fikk vite at han var ute.

 

- Jeg visste nødvendigvis ikke at det skulle bli vår siste sesong neste år. Men jeg visste noe kom til å skje til slutt. Jeg mener, vi kan ikke være der for alltid, skal han ha sagt, ifølge .

 

- Ønsker jeg å forlate showet? Absolutt ikke, sier han i et intervju med Extra. Chris Colfer har likevel noe å se fram til. Han er nominert til Emmy-pris for beste komiskuespiller.

 

Serien «Glee» handler om et skolekor, en heiagjeng, et fotballag og ellers alle aktiviteter du kan foreta deg utenfor klasserommet på en videregående skole i USA.

(©NTB)Lytt tilLes fonetisk 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews