Glasvegas bombardert med flasker

(22.08.2011, sist oppdatert 22.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Glasvegas rakk å opptre på Pukkelpop før stormen. Men på V-festivalen i England i helgen måtte de gi opp og gå av scenen - fordi de ble bombardert med flasker.

De skotske rockerne var blant headlinerne på en artistliste med hovedvekt på dancemusikk, og vakte motstand særlig hos én konsertpublikummer som insisterte på stadig å kaste ting på dem.

 

Konsertsettet ble stanset etter fire låter, før bandet prøvde å dra i gang igjen. Men da startet bombardementet også på nytt - så flaskene fløy gjennom luften - og de ga opp.

 

- Artistlisten på Arena-scenen er svært annerledes enn rock ‘n‘ roll, men sjanger spiller ingen rolle. Glasvegas respekterer dette og vil alltid gi publikum 100 prosent. Alt vi ønsker, er at alle - inklusive bandet - har det hyggelig og kan vende hjem i god behold, heter det i en presseuttalelse fra bandet.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.144 sec - 1 pageviews