Gjorde et unntak for De Niro

(10.12.2012, sist oppdatert 10.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kirk Douglas fylte 96 år på lørdag - og fikk en helt spesiell bursdagsgave av Robert De Niro.

De Niro var hedersgjest under den internasjonale filmfestivalen i Santa Barbara i helgen, og mottok lørdag en ærespris oppkalt etter nettopp filmveteranen, Kirk Douglas Award For Excellence in Film.

 

Douglas var selv til stede for å overrekke prisen. Han sa til publikum at han egentlig hadde tenkt «å pensjonere seg» fra å dele den ut selv - men at han bestemte seg for å dukke opp en aller siste gang, nettopp fordi den gikk til De Niro, melder HitFix.

 

Og De Niro viste at han satte pris på gesten: Han overrakte fødselsdagsbarnet et originalmanuskript til filmen «Raging Bull», signert av ham selv, regissør Martin Scorsese og medskuespiller Joe Pesci.

 

- Jeg spurte din sønn Michael om hva du virkelig ønsket deg, og han sa han ikke kjente deg godt nok til å vite det. Nei, jeg tuller bare, han sa du ønsket deg et originalmanus til «Raging Bull», fleipet De Niro under prisutdelingen.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews