Gjør hver dag lykkelig for Glen Campbell

(20.10.2011, sist oppdatert 20.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Glen Campbells kone Kim nekter å tenke på fremtiden, og hygger seg hvert eneste øyeblikk med sin alzheimersyke artistmann - som er ute på avskjedsturneen.

Campbell, kjent som «Rhinestone Cowboy» etter hitlåten han sang i 1975, bekjentgjorde i juni at han lider av sykdommen. Deretter fulgte albumet «Ghost on the Canvas», før countrymusikklegenden la ut på sin avskjedsturné i august.

 

Denne uken drar han i gang den britiske delen av turneen. Også hans kone Kim er med, og er den som uttaler seg til mediene. Til Daily Telegraph sier hun at det er tøft å tenke på mannens diagnose:

 

- Det er trist og deprimerende å tenke på fremtiden. Vi er ikke på et så alvorlig stadium ennå, men dette utvikler seg alltid. Jeg prøver ikke å tenke på det, men heller fokusere på å gjøre hver dag så lykkelig som vi kan. Vi koser oss med hver opplevelse sammen, mens vi fremdeles har ham.

 

For i pappas band på avskjedsturneen er de tre barna han har med Kim, sønnene Cal og Shannon og datteren Ashley.

 

Meningen var også at eldstedatteren Debby, fra et tidligere ekteskap, skulle være med. Hun har sunget med faren i 24 år, men hoppet brått av fra avskjedsturneen i september - noe som ifølge fanforumene muligens skal skyldes uoverensstemmelser med resten av familien.

(©NTB)

 



Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews