Gibbs siste ord om broren Maurice

(22.05.2012, sist oppdatert 22.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Da Robin Gibb lå på dødsleiet, var hans siste ord om tvillingbroren Maurice - som gikk bort i 2003.

- Jeg skulle ønske Mo var her, jeg klarer ikke å forstå at han er borte, sa Gibb til familiemedlemmene som var samlet rundt sykehussengen, ifølge Daily Mirrors kilder nær Gibb-familien.

 

Men Robin Gibb, som ble 62 år, snakket ifølge avisen aldri om han selv var dødssyk, selv om han gikk inn og ut av koma, heter det videre.

 

- Hans karakterstyrke gjorde at han aldri nevnte mulighetene for at han ikke ville klare seg. I stedet snakket han hele tiden om å turnere igjen, at han ville jobbe med broren Barry, og om hvor mye han savnet Maurice, eller Mo, som han kalte ham, sier familievennen videre.

 

Nå er det bare eldstebroren Barry (65) igjen av de tre legendariske Bee Gees-brødrene, som også mistet lillebroren Andy i 1988 av hjertesvikt. Barry Gibb bor i Miami, og planlegger å fly til London sammen med brødrenes 92 år gamle mor Barbara for å sørge sammen med familien.

 

Robin Gibb skal også ha sagt til sønnen Spencer at han ønsker at Bee Gees-klassikeren «How Deep Is Your Love» skal være den første som blir spilt i begravelsen, melder The Sun.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.436 sec - 1 pageviews