George Lucas drømmer om pensjonisttilværelsen

(01.06.2012, sist oppdatert 01.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

George Lucas snakker fremdeles varmt om planene han har for pensjonisttilværelsen, der han ser for seg å lage små filmer i garasjen.

- Jeg har alltid hatt lyst til å lage filmer som var mer eksperimentelle av natur, uten å behøve å bekymre meg for at de skal kinovises, sier «Star Wars»-regissøren til bladet Empire.

 

- Jeg beveger meg vekk fra selskapet, fra alle forretningene mine. Jeg gjør unna alle forpliktelsene jeg har, og vil trekke meg tilbake til garasjen med sag og hammer og lage hobbyfilmer, hevder veteranregissøren og -produsenten.

 

Men det er ikke første gangen at Lucas, som nå er blitt 68 år gammel, har vurdert å trekke seg tilbake, konstaterer bladet. Også i 2005, da han slapp den hittil siste «Star Wars»-filmen, «Episode III: Revenge of the Sith», kom han med lignende uttalelser.

 

Bransjen regner også med at han vil fortsette å være produsent for Hollywood-filmer, blant dem muligens en ny Indiana Jones-film.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews