Gene Simmons fridde

(27.07.2011, sist oppdatert 27.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kiss-stjernen Gene Simmons (61) skryter av å ha gått til sengs med 4.600 kvinner og har alltid hevdet han ikke ville gifte seg. Nå har han fridd - foran kamera.

I denne ukes sesongfinale av hans egen realityserie «Gene Simmons‘ Family Jewels» får seerne oppleve at han frir til sin partner gjennom 25 år, Shannon Tweed (54).

 

Under en ferietur til Belize går Simmons ned på kne på stranden - og frir til den tidligere Playboy-modellen og moren til hans to barn, melder Daily Mail - som har fått en sniktitt på episoden.

 

- Jeg har så mye bagasje, men du er min eneste venn og den eneste jeg elsker - og noensinne vil elske, sier en følelsesladd Gene Simmons mens kamera ruller og Shannon Tweed hulker. Nylig kom det frem at hun er lei av Simmons‘ evige flørting med andre kvinner, noe som førte til rykter om brudd.

 

Tidligere i episoden røpet Simmons frierplanene for parets barn, 19 år gamle Sophie og 22 år gamle Nick, som knapt tror faren. Men Nick sier «jeg er stolt av deg», og datteren er overbevist om at moren vil like ringen fordi «den er kjempestor».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews