Geena Davis i komafilm

(04.09.2012, sist oppdatert 04.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg tenkte det ville være morsomt å spille en rolle med tvilsom moral, sier Geena Davis om innsatsen som psykiater i en nyinnspilling av 1978-thrilleren «Coma».

Det har vært stille for Davis (56) de siste årene, som ble mor i godt voksen alder: Først til datteren Alizeh (10), så til tvillingsønnene Kian og Kaiis (8), alle tre med sin 15 år yngre kirurgektemann.

 

Nå gjør hun en ny TV-innsats i «Coma», som er en fire timers miniserie produsert av Ridley Scott sammen med den avdøde broren Tony Scott.

 

Davis spiller psykiatrisk overlege ved Peach Tree Memorial Hospital, der en ung legestudent - spilt av Lauren Ambrose fra «Six Feet Under» - oppdager at det skjer mye rart:

 

Pasienter faller i koma etter rutineoperasjoner, noe legestudenten undres over og begynner å etterforske. Serien bygger, som filmen, på Robin Cooks roman fra 1977 - og her er både organsalg på svartebørs og andre uhumskheter.

 

- Den er skumlere og mer skremmende enn filmen, sier Davis om TV-serien, der hennes rollekarakter kanskje har noe å gjøre med forbrytelsene - kanskje ikke.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews