Garth Brooks vant over sykehuset

(25.01.2012, sist oppdatert 25.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Garth Brooks gikk av med seieren i rettssaken mot Oklahoma-sykehuset som ikke ville oppkalle et nytt bygg etter moren hans.

Countrystjernen skjenket dem en donasjon på en halv million dollar, på betingelse av at en ny kvinnefløy ble oppkalt etter Colleen Brooks, som døde av kreft i 1999.

 

Men sykehuset hevdet pengegaven fra 2005 var «anonym og uten betingelser», og navnga aldri noe bygg. Brooks hevdet at han var vist en modell av fløyen, som det aldri ble noe av, og at de angivelig hadde en muntlig avtale.

 

Han måtte kjempe mot tårene da han fredag vitnet i retten i hjemstaten.

 

Nå har jurymedlemmene gitt ham medhold, melder ABCNews. Dermed beordret dommeren tirsdag at sykehuset må gi Garth Brooks pengene tilbake - og betale ham skadeserstatning på ytterligere 150.000 dollar i tillegg for bedrageri.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews