Gardell jaget kjæresten over kirkegården

(26.10.2010, sist oppdatert 26.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jonas Gardell og partneren Mark Levengood gikk gjennom en real syvårskrise. Da Mark stakk, jaget Jonas ham over kirkegården mens han skrek: - Vi har en kontrakt.

Det røpet han i programmet «Efter tio» på svensk fjernsyn.

 

Og det høyprofilerte, homofile paret hadde ganske riktig en kontrakt, som gikk ut på at ingen fikk gjøre det slutt det året de begge fylte 30 år og de på forhånd regnet med at syvårskrisen ville inntreffe.

 

Og mens Gardell jaget etter kjæresten på kirkegården, dukket det opp en hel skoleklasse som ville ha autografene - til dem begge.

 

- Da ropte jeg «dere kan ikke få våre autografer, livene våre holder på å gå under», fortalte Jonas Gardell, i dag 46 år.

 

Problemene løste seg etter en kaffe hjemme hos en venninne, og de er nå sammen på 24. året. Paret har også de to barna Amos og Olga, som de fikk med et lesbisk par.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews