Gallagher:-Vil bli større enn Beatles

(31.03.2011, sist oppdatert 31.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den alltid like taleglade Liam Gallagher sier band som ikke vil lage hitlåter kan sammenlignes med tullinger som bruker høy solkrem på solferie.

Det tidligere Oasis-medlemmet ønsker at hans nye band Beady Eye skal slå massivt an over hele verden, og han mener det er mangel på ambisjoner samt feighet dersom et band ikke sikter høyt.

 

Han sier: - De er som folk som drar på ferie og tar på seg solkrem. Vil du ha farge eller, din dust? Du drar på ferie et sted der sola skinner og du kommer tilbake hvitere enn noen gang. De kaster bort tiden - og ja, jeg høres arrogant ut, men det er på grunn av slike folk, sier han.

 

Hans egne ambisjoner for Beady Eye kan ikke akkurat kalles beskjedne. Han sier ifølge NME:

 

- Jeg vil bli like stor som The Beatles. Ja, større enn The Beatles. Det er det jeg sikter mot. Og hvem bryr seg om vi ikke lykkes? Det er slik det bør være. Ja, vi vil selge masse plater, spille på store arenaer og inspirere masse unger over hele universet, slår han fast.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews