Ga legene gitarer

(28.10.2011, sist oppdatert 28.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Bret Michaels vendte tilbake til sykehuset som behandlet ham for hjerneslag og et hull i hjertet i fjor, og ga legene signerte gitarer som takk.

Men ikke bare fikk kirurgene hver sin gitar i gave: Bret Michaels har også skjenket et helt rom fylt med musikk til sykehuset i Arizona.

 

Det skal hete Bret Michaels Hospitality and Music Room, og inneholder lyttestasjoner for musikk, TV-apparater og gitarer som pasientene og deres familier kan underholde seg med.

 

- Da jeg var her, merket jeg meg pasientene og hva de gjennomgikk, og også hva familiene deres gjennomlevde. Jeg håper at pasientenes familier og barn kan være her inne, og oppdage at musikk - dersom du finner det du trenger å lytte til - kan forandre hele dagen din, sa rockeren da han åpnet spesialrommet.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews