Frankie Muniz til sykehus

(05.12.2012, sist oppdatert 05.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Frankie Muniz (27), kjent fra «Malcolm i midten», havnet på sykehus fredag. Muniz opplyser at det var på grunn av et «minislag».

«Jeg var på sykehus sist fredag. Jeg ble rammet av et «minislag», noe som ikke var morsomt i det hele tatt. Må begynne å ta vare på kroppen min! Begynner å bli gammel!», tvitrer skuespilleren.

 

Ifølge TMZ ble Muniz kjørt til sykehus da vennene mente han oppførte seg rart. Skuespilleren skal ha fått problemer med å snakke og forstå ord, noe vennene syntes var skremmende, hevder en kilde.

 

Muniz får mange støtteerklæringer på Twitter. Og kjæresten hans, Elycia Marie, har postet et bilde av skuespilleren på bildenettstedet Instagram. Bildet ser ut til å ha blitt tatt på sykehuset, og følges av teksten «Please be ok».

 

Skuespilleren har også en musikerkarriere og spiller trommer i bandet Kingsfoil. Ifølge TMZ skal bandet etter planen legge ut på en turné i slutten av denne uka. Hvordan Muniz‘ helse påvirker turneen, er ennå usikkert.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews