Francos problematiske forfatterdebut

(20.10.2010, sist oppdatert 20.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren James Francos forfatterdebut har ikke vært helt uproblematisk.

Han har bedt sin mor, som selv er forfatter, om ikke å lese boka fordi den inneholder en rekke avslørende historier om hans fortid.

 

Denne måneden ga han ut den delvis selvbiografiske boka «Palo Alto Stories» som omhandler hans tid som tenåring i hjembyen Palo Alto i California.

 

- Boka er på mange måter selvbiografisk, men hendelsene bygger ikke alltid på det som virkelig skjedde. Nettstedet Smoking Gun trenger ikke å granske boka for så å skrive: «James opplevde aldri dette!», sier han til magasinet People.

 

Men skuespilleren vil ikke la sin stolte mor Betsy Franco lese boka, selv om han er usikker på hvor lenge han kan holde seg til den planen fordi han begynner å føle seg skyldbetynget.

 

- Jeg sa til moren min at hun ikke fikk lov, kanskje fordi hun var der da jeg var ungdom ... Hun har bønnfalt meg om å få lese den. Jeg må vel la henne få lov til slutt.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews