Foxx vurderer nye Spider-Man

(02.11.2012, sist oppdatert 02.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jamie Foxx skal være interessert i en rolle i oppfølgeren til «The Amazing Spider-Man».

Den 44-årige skuespilleren skal være svært interessert i rollen som skurken Electro når Andrew Garfield igjen skal ikle seg trikoten for en andrefilm om edderkoppmannen.

 

Electro - aka Max Dillon - er i stand til å kontrollere elektrisitet etter å ha blitt truffet av lynet. Han ble skapt av Stan Lee og Steve Ditko og dukket opp i et «The Amazing Spider-Man»-hefte nummer 9, fra Marvel, datert 1964. Denne onde karakteren har ikke vært å se i en Spider-Man-film tidligere.

 

Neste Spider-Man film har fått foreløpig premieredato 2. mai 2014. Det er regissøren fra førstefilmen, Marc Webb, som er på ballen når en nummer-to-film er i emning. Manuset er ved Alex Kurtzman og Roberto Orci.

 

Foxx skal ifølge Radaronline være veldig gira på rollen, så ivrig er han at han kledde seg ut som superskurken da han feiret halloween denne uken.

 

Skuespilleren kan for øvrig neste gang ses på lerretet i Quentin Tarantinos nye film, «Django Unchained». Her spiller han en slave som blir dusørjeger, og filmen antas å nå kinoene i januar.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews