Fox tilbake i stor rolle

(16.08.2012, sist oppdatert 16.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Michael J. Fox vender tilbake på TV-skjermene i sin første større rolle på 11 år.

Den 51 år gamle skuespilleren fikk Parkinson-diagnosen i 1991, og trakk seg tilbake ni år senere for å fokusere på sin egen helse. Han startet også opp en stiftelse for å hjelpe til med å finne en kur mot sykdommen, og har hittil donert mer enn 300 millioner dollar til forskning.

 

Men nå lar Fox seg lokke tilbake av en hovedrolle i en fjernsynskomedie, som ifølge nettstedet Vulture er inspirert av hans eget liv. Den blir å se fra 2013. Manusforfatter er Sam Laybourne, som har jobbet på «Cougar Town» og «Arrested Development», mens Will Gluck fra «Easy A» har regi.

 

Det er takket være nye medisiner som kontrollerer rykningene han har slitt med, at han nå kan ta på seg flere skuespilleroppdrag.

 

- Jeg nærmest snublet over en ny kombinasjon. Da tenkte jeg «ingen grunn til ikke å arbeide», så jeg har begynt å ta på meg flere jobber, sa Fox til ABC News i mai.

 

Han fikk sitt gjennombrudd på 80-tallet i TV-serien «Family Ties», og på kinolerretet med «Tilbake til fremtiden»-filmene på 90-tallet. Han spilte i svært populære «Spin City» da han trakk seg tilbake - og har siden dukket opp i gjesteroller i blant annet «The Good Wife», «Rescue Me», «Boston Legal» og «Curb Your Enthusiasm».

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews