Forbarmet seg over kastet katt

(25.08.2011, sist oppdatert 25.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Whoopi Goldberg har tatt til seg en kattunge som ble kastet ut av en bil i fart.

- Jeg adopterte ham, og har nå omsider fått ham med meg hjem, skriver skuespilleren, som også tidligere har tatt til seg hjemløse katter, på Facebook-siden sin.

 

Selv om katten opprinnelig fikk navnet Verrazano, etter broen i New York der den ble funnet, akter Whoopi Goldberg å kalle den for «Vinny».

 

Historien om den brutalt behandlede kattungen vakte stor oppmerksomhet blant dyrekjære amerikanere, og hele 140 katteelskere meldte seg for å gi ham et nytt hjem.

 

Men 55 år gamle Goldberg ble den utvalgte. Hun har tid nok til en ny pus - siden hun later til å ha trappet ned på filmkarrieren.

 

I år har hun bare gjort to roller - en cameorolle i «The Muppets», samt at hun har spilt Gud i den romantiske komedien «A Little Bit of Heaven».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews