Firths sønner leker med Oscar

(06.09.2011, sist oppdatert 06.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Colin Firths sønner Luca (10) og Mateo (8) likte å leke med Oscar-statuetten som faren vant for innsatsen i «Kongens tale».

Firth, som er aktuell i den svenskregisserte spionthrilleren «Tinker, Tailor, Soldier, Spy», røper i et intervju at den forgylte figuren stadig var å finne nye steder i hjemmet deres.

 

- En stund var den på flyttefot rundt i huset fordi ungene lekte med den og viste den frem til folk. Selv likte jeg også likte å brife med den, sier Colin Firth til Radio Times.

 

Men han innrømmer at det har roet seg nå - og at han etter hvert ble litt flau over å vise den frem. Derfor har den fått fast plass, fordi Firth ikke ønsker å sole seg i gammel glans.

 

- Jeg har bestemt meg for at det er som julepynt. Du vet, det er greit å ha det ute i 12 dager eller så, glede seg over det og feire. Men etter hvert blir det litt trist. For når det kommer til stykket - hvor lenge kan du stirre på noe som raskt blir en gammel seier. Til slutt må du legge det vekk og begynne å se etter nye ting.

 

I «Tinker, Tailor, Soldier, Spy», basert på John Le Carrés 1974-bok, spiller Colin Firth (50) dobbeltagenten Bill Haydon - som jobber både for britisk etterretning og for KGB. Hans motstander, spionveteranen George Smiley, spilles av Gary Oldman mens det er svenske Tomas Alfredson som står for regien. Den hadde verdenspremiere under filmfestivalen i Venezia mandag, og har britisk premiere 16. september. Norsk dato er ikke satt opp ennå.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews