Fiona Apple gjorde en Willie Nelson

(21.09.2012, sist oppdatert 21.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Hva har Fiona Apple til felles med Willie Nelson? Begge er blitt stoppet i den lille byen Sierra Blanca i Texas med dop om bord i turnébussen.

Også Snoop Dogg og skuespilleren Armand Hammer er blitt tatt på fersken med ulovlige substanser av politiet i byen, som hver dag sjekker tusenvis av kjøretøyer på vei fra California til Texas.

 

Men mens Willie «bare» hadde marihuana om bord, noe som i Texas teller som en forseelse, ble Fiona Apple dessuten tatt med 4 gram hasj - som regnes som en alvorligere forbrytelse, ifølge Daily Mail.

 

Apple skal ifølge en talsmann for Sierra Blancas sheriffkontor ha hatt «en liten mengde marihuana og hasj». Hun slapp ut av fengselet fredag morgen, etter å ha punget ut med 50.000 kroner i kausjon, men gikk glipp av sin planlagte konsert i Austin, Texas.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews