Fikk ikke munn mot munn av Mila

(08.05.2012, sist oppdatert 08.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mila Kunis skal angivelig ha vært med på å redde livet til en mann som kollapset mens han jobbet i huset hennes.

Den 50 år gamle arbeidskaren fikk et anfall og begynte å kveles, mens han hostet opp blod og kastet opp. Da han kollapset, tok Kunis (28) kontroll - og la ham i stabilt sideleie, melder TMZ.

 

En annen person som var til stede, puttet en lommebok mellom tennene hans. Mer bistand var ikke nødvendig før ambulansen kom til stedet.

 

Snille Mila tilbød seg å bli med i sykebilen, men fikk beskjed om at det ikke var nødvendig. Etter anfallet, som inntraff i helgen, er mannen nå i god form, meldes det.

 

«Black Swan»-skuespillerens helteopptreden kom dagen etter at hennes egen stalker ble arrestert etter å ha dukket opp utenfor helsestudioet der hun trener for tredje dag på rad. Nå kan den hjemløse mannen, som i januar ble dømt til å holde seg unna Mila Kunis, bli dømt til fengsel.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews