Fergie er årets kvinne

(03.12.2010, sist oppdatert 03.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Black Eyed Peas-sangeren Fergie er kåret til Årets Kvinne av bladet Billboard.

- Jeg føler meg ydmyk over å være i en kategori med så mange sterke kvinner i bransjen. I det som brukte å være en gutteklubb er vi «bitches» på vei opp, sa Fergie i takketalen sin ifølge bladet.

 

Bandkollegene og låtskriverne Taboo og Apl. de. ap roste også sin «søster» for hennes profesjonalitet, og mente at hun har en viktig del av æren for suksessen til Black Eyed Peas.

 

Også «Glee»-stjernen Lea Michelle vant en pris, den såkalte Triple Threat-prisen, siden hun har suksess både innen skuespill, dans og sang.

 

Tredje prisvinner i New York torsdag kveld var det fremadstormende, nye talentet Jazmine Sullivan (23) - som var den som fikk æren av å opptre på arrangementet med sin R&B og soulinspirerte musikk.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews