Falt for festivalfrivillig

(03.08.2010, sist oppdatert 03.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mange bruker ferie og fritid som frivillige hjelpere på festivaler, og nå viser Jerry Halls nye romanse at det kan gi ringvirkninger.

Ekskona til Mick Jagger falt nemlig for sjåføren som fraktet henne rundt på litteratur- og kunstfestivalen i Hay i Wales.

 

Hennes nye store kjærlighet, som hun i et intervju i helgen beskrev som «den ene», er nemlig landbrukskonsulenten Philip Ferguson - som jevnlig stiller opp som frivillig på den lokale festivalen i den lille, men kjente, bokbyen.

 

- Jerry og Philip møttes første gangen i fjor og ble venner da han kjørte henne fra hotellet til festivalen. Da Jerry besøkte festivalen på ny i år, var han der igjen og det var da romansen virkelig blusset opp, sier en venn av paret til avisen Daily Mail.

 

Mens Ferguson til vanlig lever i beskjedne kår, i et noe forfallent, rosa hus i landsbyen Hay-on-Wye og jobber med å gjenopprette fiskebestanden i elven der, ferierer han nå sammen med Jerry Hall i Sør-Frankrike - i huset hun fikk med seg i skilsmisseoppgjøret fra Mick Jagger.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews