Får ikke nok Kardashian

(25.04.2012, sist oppdatert 25.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den eksponeringskåte Kardashian-klanen har signert en rekordavtale om ytterligere tre sesonger med realityfjernsyn.

Det skal ifølge TMZ være snakk om en avtale verdt nærmere 230 millioner kroner, noe som er rekord innen sjangeren. Det er TV-kanalen E! som vil ha mer Kardashian på skjermen.

 

Slekten utgjøres av søstrene Kim, Khloe, Kourtney og broren Rob Kardashian, så vel som moren Kris Jenner og hennes nye mann Bruce Jenner og en rekke ektemenn, partnere og yngre søsken.

 

Syvende sesong med «Keeping Up with the Kardashians» starter 20. mai. Samtidig akter de tre Kardashian-søstrene seg til Storbritannia for å opptre der. En kilde sier til TMZ:

 

- Familien føler at de har erobret realityfjernsyn i USA med en rekke forskjellige show og spinoffprodukter, så Storbritannia er neste sted de ønsker å slå gjennom. Kardashian-familien elsker England og tror det kunne bli mye moro - og trøbbel - i løpet av en sommer i London.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews