Er Costner naboen fra helvete?

(20.06.2012, sist oppdatert 20.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Er Costner naboen fra helvete?. Foto: © Away! / PR Photos
Kevin Costner er i følge sin ene nabo ikke den enkleste å dele tomtegrense - og utsikt - med. Foto: © Away! / PR Photos
Naboen til Kevin Costner går til sak mot ham - fordi filmstjernen har plantet busker som ødelegger havutsikten hans.

Costner bor i fasjonable Carpinteria i California, og har plantet rad på rad med trær og busker for å sikre privatlivet sitt mot andres innsyn. Men dermed har han ødelagt nabo Rick Grimms utsyn, melder TMZ.

 

Grimm bor nemlig på eiendommen bak Costner. Da han flyttet dit i 2009, var utsikten fantastisk. Men hekken begynte å vokse seg høy, og da herr og fru Grimm gjentatte ganger tok kontakt og spurte om Costner kunne tenke seg å trimme buskvekstene, svarte Costner med å plante enda høyere trær.

 

Nå hevder Grimm at Kevin Costner nærmest er paranoid om å verne om privatlivet sitt, og bare planter flere og flere trær for å sikre seg at ingen på naboeiendommen kan få sett ned og inn på hans eiendom.

 

Derfor går Grimm til søksmål. Ikke bare vil han han ha skadeserstatning på 500.000 dollar for at eiendommen hans har sunket i verdi - han vil også ha 150.000 dollar som plaster på såret for «minsket glede».

 

I tillegg vil han at dommeren skal beordre Costner til å kappe ned trærne. Costner, på sin side, har ifølge søksmålet gjort det klart overfor naboen at han ikke vil «bakke unna» og at han «vil gjøre alt i sin kraft for å sikre sitt privatliv».

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews